Over

WyArt

Glashandel Wybenga introduceert WyArt, een collectie bijzondere kunstwerken voor aan de muur, geprint in topkwaliteit. De webshop WyArt.nl bevat een ruime collectie topstukken uit de foto- en schilderkunst. Zowel stockbeelden als unieke foto’s van professionele fotografen.

Ruime collectie

Wie echt iets bijzonders aan de muur wil vindt bij WyArt volop inspiratie. Een landschapsfoto om bij weg te dromen, een kunstwerk van een oude meester of een kunstzinnige foto van een topfotograaf… WyArt heeft een indrukwekkende collectie beelden.

Voor iedere smaak en voor elk interieur!

Materialen

De geselecteerde kunstwerken kunnen worden afgedrukt op verschillende materialen. De voornaamste zijn glas, acrylaat en TruLife®. Elk met zijn eigen kenmerken en uitstraling. De flatbedprinter levert afdrukken op van bijzonder hoge kwaliteit.

Blinde ophanging

Alle afdrukken worden standaard geleverd met blinde bevestiging. Aan de muur is dus alleen het kunstwerk zichtbaar. Indien gewenst kan het ook zonder blinde bevestiging geleverd worden.

Formaten en prijzen

WyArt hanteert een aantal standaardmaten, maar op verzoek kan daarvan worden afgeweken. De prijs is afhankelijk van het materiaal en van het kunstwerk.