Over

WyArt is een product van Glashandel Wybenga in Franeker en biedt een collectie bijzondere kunstwerken voor aan de muur, geprint in topkwaliteit. De webshop bevat een ruime collectie topstukken uit de foto- en schilderkunst. Zowel stockbeelden als unieke foto’s van professionele fotografen.

Ruime collectie

Wie echt iets bijzonders aan de muur wil vindt bij WyArt volop inspiratie. Een landschapsfoto om bij weg te dromen, een kunstwerk van een oude meester of een kunstzinnige foto van een topfotograaf… WyArt heeft een indrukwekkende collectie beelden.

Voor iedere smaak en voor elk interieur!

WyArt materialen

De geselecteerde kunstwerken kunnen worden afgedrukt op verschillende materialen. De voornaamste zijn glas, acrylaat en TruLife®. Elk met zijn eigen kenmerken en uitstraling. De flatbedprinter levert afdrukken op van bijzonder hoge kwaliteit.

Blinde ophanging

Alle afdrukken leveren wij met blinde bevestiging. Aan de muur is dus alleen het kunstwerk zichtbaar. Indien gewenst kan het ook zonder blinde bevestiging geleverd worden.

Formaten en prijzen WyArt

Wij hanteren een aantal standaardmaten, maar op verzoek kunnen we daarvan afwijken. De prijs is afhankelijk van het materiaal en van het kunstwerk.

Betaalmethode

Bij WyArt kunt u veilig en eenvoudig betalen via iDeal en CreditCard.

Verzendmethode

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij uw order in productie. De verwachte levertijd is 10 werkdagen. Onze kunstwerken versturen wij rechtstreeks aan de consument via PostNL of met Louter Koeriers. Wederverkopers, dealers of bijvoorbeeld lijstenmakers ontvangen de kunstwerken via eigen transport.