Retourbeleid

RETOURNEREN

De regels

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt nadat wij het product retour hebben ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wyart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

  • wederverkopers vallen niet onder de standaard retourregels omdat dit B2B is;
  • voor zakelijke aankopen zullen wij bovenstaande regels per case bekijken.

Hoe kunt u retourneren

  1. Als er iets niet in orde is met uw zending neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info@wyart.nl
  2. Wij nemen contact met u op om (in overleg) het paneel bij u op te laten halen door een koerier

In de volgende situaties betalen wij de retourkosten:

  • alle producten in de doos zijn niet wat u had besteld;
  • 1 product is niet wat u had besteld;
  • de volledige inhoud is beschadigd.

In alle andere gevallen betaalt u zelf de retourkosten zoals in de wet is bepaald.

KOSTEN TERUGSTUREN

Mocht u een beschadigd product hebben ontvangen dan vergoeden wij de kosten voor het terugsturen. Als er sprake is van terugsturen zonder defect dan zijn de kosten voor de Koper. Wij beoordelen dit o.a. door een door u opgestuurde foto te beoordelen.

BEVESTIGING

Wij stellen Koper per email op de hoogte van het verwerken van de refund.